AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
16. týždeň
Pondelok 15.04.2024 (Fedor)
0,33l
Zabíjačková polievka
0,33l
Novozámocka slepačia/Alergény:1,3/
1.
63/150
Kuracie prsia so špargľou,hrozienková ryža,zelenin.šalát/A:
2.
63/75/100
Azu na tatársky spôsob,d.ryža ,pečené zemiaky,zelenin.šalát
3.
350g
Halušky s tvarohom a slaninkou/Alergény:1,3,7/
4.
100/200
Sekaný rezeň v cestíčku,zemiak.kaša,kyslá uhorka/A:1,3,7/Alergény:1,3,7/
Utorok 16.04.2024 (Dana/Danica)
0,33l
Šošovicová kyslá so zemiakmi /A:1,7 /
0,33l
Slepačia s mäsom a cestovinou/alergény:1,3,9/
1.
120/200
Kyjev.kuracie prsia vypráž./pln.cesnak.masl.a špenát./,zem.kaša,zelenin.šalát
2.
63/150/160
Pečené bravč.pliecko,kyslá kapusta,knedle/A:1,3,7/
3.
280g
Rizoto z hydin. mäsa so zeleninou,šalát z červenej kapusty /A:7/
4.
100/200
Vyprážané palacinky plnené šampiňonami a syrom,zemiak.kaša,tatar.omáčka/A:1,3,7/
5.
200/60
Šalát s marin. kur. prsiami a suš. slivkami v slanine ( kukurica, uhorka, paradajky, dresing),toast /A:1,7,10/6.50
Streda 17.04.2024 (Rudolf)
0,33l
Držková/Alergény:1/
0,33l
Bažantí vývar s mäsom,zeleninou a cestovinou
1.
63/100/75
Blatnícke tajomstvo/br.pik.mäso/opek.zemiaky,dus.ryža /A1/
2.
160/200
Brokolica so syrovou omáčkou,hnietené zemiaky/A:7/
3.
63/160
Hamburské bravčové stehno,knedle/Alergény:1,3,7,9/
4.
70/200
Steak z bravč.karé na dubákoch,hnietené zemiaky s jarnou cibuľkou
5.
80/150
Kurací stroganov so šafránovou ryžou ,zelenin.šalát /Zdravo a chutne/6.60
Štvrtok 18.04.2024 (Valér)
0,33l
Hovädzia s mäsom a rezancami/A:1,3/
0,33l
Pikantná paradajk. s bazalkou a syrom /A:1/
1.
100/200
Kuracie prsia plnené /medvedí cesnak, syr,šunka/,hnietené zemiaky,šalát/A.7/
2.
350g
Pražské zemiaky,zelenin.šalát /A:3,7/
3.
63/200
Karlovarský guláš,halušky /Alergény:1,3,7/
4.
50/100/150/200
Zabijačkový tanier /klob.,jaternica,k.kapusta/,var.zemiakyA:1,3/
5.
250g
Tortilla plnená gril. kúskami kuracieho mäsa a zeleninou s tzatziki krémom, zemiak. hranolčeky/6.60
Piatok 19.04.2024 (Jela)
porcie
0.33l
Fazuľová s údeným kolenom,chlieb A:1,3,7
0,33l
Cesnaková so zemiakmi/Alergény:1/
1.
63/200
Jelení plátok s fazuľkovým ragú,varené zemiaky s petržlenom a mätovým listom
2.
63/75/100
Morčací stehenný plátok s pikantnou om.d.ryža,opek.zemiaky,zelenin.šalát
3.
63/75/75
Zapekané br.rezne s marhuľou a syrom, dusená ryža,hranolky
4.
350g
Gazdovský tanier-br.pirohy,br.halušky,z.placka,zákvas/A:1,3,7/
5.
80/200
Losos steak na baby špenáte so smotanovým prelivom a zemiačikom na šafráne/Zdravo a chutne!/6.90
Pôvod mäsa:
Kuracie mäso - Slovensko
Hovädzie mäso - Slovensko
Bravčové mäso - Česká republika
suroviny GMO - podľa oznamu uvedeného na obale
Hmotnosť jedál je uvedená po tepelnej úprave.
Prajeme Vám Dobrú Chuť.
Vytlačiť
AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
Stránku vytvorila a spravuje
© EXO REKLAMNÁ AGENTÚRA s.r.o.
.