Dennú ponuku si môžte pozrieť vždy od 08:00 aj na stránke www.ujelena.sk a www.restauracie.sk
tel:052/4321680 mobil: +421903621521 +421911636634
e-mail: info@ujelena.sk, www.ujelena.sk
Nájdete nás aj na facebooku: www.facebook.com/ujelena.sk
Jedálny lístok 49. týždeň
Nedeľa 01.12.2024 (Edmund)
   Týždenné menu sa zvyšuje na cenu 6.30 od 01.12.2024.
Pondelok 02.12.2024 (Bibiána)
  0,33l Špenátová s vajcom/A:1,3,7/
  0,33l Morčací vývar s mäsom a rezancami/A:1,3,7/
1.   160/200 Brokolica so syrovou omáčkou,hnietené zemiaky/A:7/
2.   100/200 Kurací Gordon bleu ,zemiaková kaša,zelenin.šalát
3.   63/75/75 Čachochbili z kurčaťa,d.ryža,hranolky,zelenin.šalát
4.   63/160 Hamburské bravčové stehno,knedle/Alergény:1,3,7,9/
Utorok 03.12.2024 (Oldrich)
  0,33l Krém zo žltého hrachu s krutónami /A:1,3/
  0,33l Držková/Alergény:1/
1.   63/160 Jelení guláš,knedle /Alergény:1,3,7/
2.   63/100/75 Hov.pečienka na šampiňónoch,peč. zemiaky, dus.ryža,šalát
3.   63/75/75 Kuracie soté na zelenine,dus.ryža,hranolky,šalát na pražský sp. /A:1
4.   340g Tvarohovo-jablková žemľovka
5.   100/200 Bravčová roláda !Dimitrov"/slanina,syr,kyslé uhorky/,smot.omáčka s hubami,opek.zemiaky/ZaCH/ 6.60
Streda 04.12.2024 (Barbora)
  0,33l Fazuľová s údeným kolenom/A:1/
  0,33l Zeleninová s mrveničkou /A:1/
1.   63/75/75 Kuracie kapsy plnené ples. syrom,dus. ryža,hranolky,zelenin.šalát
2.   160/200/50 Vyprážaný karfiol,var.zemiaky,domáca tatarska omáčka/A:1,3,7/
3.   63/75/100 Bojnícka pochúťka/br,soté,v.oko/peč.zemiaky,dus.ryža,zel.šalát/A:1,3,7/
4.   340g Kapustové fliačky s karamelom /A:1,3,7/
5.   250g Cuketové lasagne so šťavnatými rajčinami a parmazánom/Zdravo a chutne!/6.60
Štvrtok 05.12.2024 (Oto)
  0,33l Kačací vývar s mäsom a rezancami
  0,33l Lefeta /zemiak.s haluškami/A:1,3,7/
1.   63/75/100 Vihorlatský kur.rezeň,d.ryža,pečené zemiaky,zelenin.šalát
2.   280g Hubové rissoto so šalotkou,tymiánom a petržlenom
3.   63/160 Plnená paprika, knedle /A:1,3,7/
4.   63/200 Karlovarský guláš,halušky /Alergény:1,3,7/
5.   80/200 Bravčová panenka na šampiňónovom ragú ,pečené zemiak.štvrte/Zdravo a chutne!/6.90
Piatok 06.12.2024 (Mikuláš)
  0,33l Zemiaková kysla/A:1,7/
  0,33l Slepačia s mäsom a cestovinou/alergény:1,3,9/
1.   100/200/50 Vyprážaný syr ,varené zemiaky,domáca tat.omáčka/A.1,3,7/
2.   250g Buchty na pare so šľahačkou a čokol.polevou/Alergény:1,3,7/
3.   70/75/100 Šariš.bravč. rebierko/plnené kys. kap.a slaninou/,d.ryža,opek.zemiaky
4.   63/75/75 Kuracie soté v jemnej ružovej omáčke , d. ryža,hranolky,zelenin.šalát/A:1,3,7/
5.   100/200 Lososovo-cuketový špíz podávaný na smot. špenáte s cesnakom a var.šafran. zemiakom/Z a CH/6.90

Pôvod mäsa:
Kuracie mäso - Slovensko
Hovädzie mäso - Slovensko
Bravčové mäso - Česká republika

suroviny GMO - podľa oznamu uvedeného na obale

Hmotnosť jedál je uvedená po tepelnej úprave.
Prajeme Vám Dobrú Chuť.