AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
12. týždeň
Pondelok 20.03.2023 (Víťazoslav)
0,33l
Slepačia s mäsom a cestovinou/alergény:1,3,9/
0,33l
Pórova so zemiakmi /A:1,7/
1.
63/160
Maďarský guláš , knedle/Alergény:1,3,7/
2.
63/75/75
Pikantné br.rebierko,dus.ryža,hranolky,mrkvový šalát s mandarinkami
3.
63/75/75
Kuracie soté Havaj,dus. ryža,hranolky,mrkv.šalát,,,/A:1/
4.
280g
Špagety Carbonara/parmazan,pancetta,smotana/A.1,3,7/
Utorok 21.03.2023 (Blahoslav)
porcie
0,33l
Držková/Alergény:1/
0,33l
Morčací vývar s mäsom a rezancami/A:1,3,7/
1.
63/200
Bravčový rezeň plnený šampiňónami,opekané .zemiaky/A.1,3,7/
2.
63/200
Čevapčiči s maslovými zemiačikmi, cibuľkou a tatárskou omáčkou/A:1,3/
3.
250
Balkánsky šalát s chedar syrom a cesnakovým toastom
4.
63/75/100
Dunajské kuracie prsia,dus.ryža,opek.zemiaky,zeler.šalát s jablkami /A.1/
5.
80/150
Kurací stroganov so šafránovou ryžou ,zelenin.šalát /Zdravo a chutne/5.80
Streda 22.03.2023 (Beňadik)
porcie
0,33l
Fazuľová kyslá /A:1,7/
0,33l
Kačací vývar s mäsom a rezancami
1.
250g
Buchty na pare so šľahačkou a polevou/Alergény:1,3,7/
2.
160/200
Šampiňóny v syr. cestíčku, peč. zemiaky,tatar.omáčka/A:1,3,7/
3.
80/150
Kuracie rezne v pekáči/pln.šunk,syr.v šampin.smot.om.,dus.ryžaA:1,3,7/
4.
63/160
Hovädzie varené, kôprová omáčka,knedleA:1,3,7/
Štvrtok 23.03.2023 (Adrián)
porcie
0,33l
Gulášová/Alergény:1/
0,33l
Brokolicová s mrveničkou /A:1,3,7/
1.
100/200
Súkenícky rezeň,zemiak.kaša ,pažítkové aioli /Alergény:1,3,7,9/
2.
63/160
Segedínsky guláš ,,Speciál,, ,knedle/Alergény:1,3,7/
3.
350g
Penne Compollo/pomodoro,kur.prsia/A:1,3,7
4.
63/75/75
Morčacie soté so zeleninou, d.ryža,americké zemiaky/A:1,3,7/
5.
80/200
Bravčové medailónky s rest. cibuľ.krúžkami na silnej mäsovej omáčke a zelerovým pyré/Za Ch!/5.80
Piatok 24.03.2023 (Gabriel)
porcie
0,33l
Špenátová s opraženým chlebom /A:1,3/
0,33l
Alpská zemiaková /A:7/
1.
340g
Mešťanský tanier/br.pirohy,br.halušky,džatky,zákvas/
2.
63/200
Labužnícky bravč. rezeň/kyslá smotan, cibuľa,syr,špekáčik, zapeč./,petržlen. zemiaky/A:1,3.7/
3.
63/200
Zapekané kur. mäso, hnietené zemiak,zelenin.šalátA/1,3,/
4.
300g
Dukát. buchtičky s vanilkovým krémom/Alergény:1,3,7/
5.
86/150
Bravčový steak s volským okom a cibuľkou na bielej omáčke z far. korenia,kokosová ryža/Zdravo a chutne/5.80
Pôvod mäsa:
Kuracie mäso - Slovensko
Hovädzie mäso - Slovensko
Bravčové mäso - Česká republika
suroviny GMO - podľa oznamu uvedeného na obale
Hmotnosť jedál je uvedená po tepelnej úprave.
Prajeme Vám Dobrú Chuť.
Vytlačiť
AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
Stránku vytvorila a spravuje
© EXO REKLAMNÁ AGENTÚRA s.r.o.
.