AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
49. týždeň
Nedeľa 01.12.2024 (Edmund)
Týždenné menu sa zvyšuje na cenu 6.30 od 01.12.2024.
Pondelok 02.12.2024 (Bibiána)
0,33l
Špenátová s vajcom/A:1,3,7/
0,33l
Morčací vývar s mäsom a rezancami/A:1,3,7/
1.
160/200
Brokolica so syrovou omáčkou,hnietené zemiaky/A:7/
2.
100/200
Kurací Gordon bleu ,zemiaková kaša,zelenin.šalát
3.
63/75/75
Čachochbili z kurčaťa,d.ryža,hranolky,zelenin.šalát
4.
63/160
Hamburské bravčové stehno,knedle/Alergény:1,3,7,9/
Utorok 03.12.2024 (Oldrich)
0,33l
Krém zo žltého hrachu s krutónami /A:1,3/
0,33l
Držková/Alergény:1/
1.
63/160
Jelení guláš,knedle /Alergény:1,3,7/
2.
63/100/75
Hov.pečienka na šampiňónoch,peč. zemiaky, dus.ryža,šalát
3.
63/75/75
Kuracie soté na zelenine,dus.ryža,hranolky,šalát na pražský sp. /A:1
4.
340g
Tvarohovo-jablková žemľovka
5.
100/200
Bravčová roláda !Dimitrov"/slanina,syr,kyslé uhorky/,smot.omáčka s hubami,opek.zemiaky/ZaCH/ 6.60
Streda 04.12.2024 (Barbora)
porcie
0,33l
Fazuľová s údeným kolenom/A:1/
0,33l
Zeleninová s mrveničkou /A:1/
1.
63/75/75
Kuracie kapsy plnené ples. syrom,dus. ryža,hranolky,zelenin.šalát
2.
160/200/50
Vyprážaný karfiol,var.zemiaky,domáca tatarska omáčka/A:1,3,7/
3.
63/75/100
Bojnícka pochúťka/br,soté,v.oko/peč.zemiaky,dus.ryža,zel.šalát/A:1,3,7/
4.
340g
Kapustové fliačky s karamelom /A:1,3,7/
5.
250g
Cuketové lasagne so šťavnatými rajčinami a parmazánom/Zdravo a chutne!/6.60
Štvrtok 05.12.2024 (Oto)
porcie
0,33l
Kačací vývar s mäsom a rezancami
0,33l
Lefeta /zemiak.s haluškami/A:1,3,7/
1.
63/75/100
Vihorlatský kur.rezeň,d.ryža,pečené zemiaky,zelenin.šalát
2.
280g
Hubové rissoto so šalotkou,tymiánom a petržlenom
3.
63/160
Plnená paprika, knedle /A:1,3,7/
4.
63/200
Karlovarský guláš,halušky /Alergény:1,3,7/
5.
80/200
Bravčová panenka na šampiňónovom ragú ,pečené zemiak.štvrte/Zdravo a chutne!/6.90
Piatok 06.12.2024 (Mikuláš)
porcie
0,33l
Zemiaková kysla/A:1,7/
0,33l
Slepačia s mäsom a cestovinou/alergény:1,3,9/
1.
100/200/50
Vyprážaný syr ,varené zemiaky,domáca tat.omáčka/A.1,3,7/
2.
250g
Buchty na pare so šľahačkou a čokol.polevou/Alergény:1,3,7/
3.
70/75/100
Šariš.bravč. rebierko/plnené kys. kap.a slaninou/,d.ryža,opek.zemiaky
4.
63/75/75
Kuracie soté v jemnej ružovej omáčke , d. ryža,hranolky,zelenin.šalát/A:1,3,7/
5.
100/200
Lososovo-cuketový špíz podávaný na smot. špenáte s cesnakom a var.šafran. zemiakom/Z a CH/6.90
Pôvod mäsa:
Kuracie mäso - Slovensko
Hovädzie mäso - Slovensko
Bravčové mäso - Česká republika
suroviny GMO - podľa oznamu uvedeného na obale
Hmotnosť jedál je uvedená po tepelnej úprave.
Prajeme Vám Dobrú Chuť.
Vytlačiť
AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
Stránku vytvorila a spravuje
© EXO REKLAMNÁ AGENTÚRA s.r.o.
.