Slovenská reštaurácia plná chutných jedál Každý deň na výber z rôzných druhov jedál Ubytovanie v centre mesta Stará Ľubovňa Wellness pre oddych - fínska, párna a infra sauna, jacuzzi Ponúkame sálu na svadobnú hostinu s cateringom ... ...
11. týždeň
Nedeľa 09.03.2025 (Františka)
   Týždenné menu sa zvyšuje na cenu 6.30 od 01.12.2024.
Pondelok 10.03.2025 (Branislav/Bruno)
  0,33l Zemiaková s paprikou /A:1/
  0,33l Morčací vývar s mäsom a rezancami/A:1,3,7/
1.   63/200 Pražská hovädzia pečienka, tarhoňa,zelenin.šalát/A:1,3,7/
2.   80/200 Kuracie prsia v syrov.cestíčku,hnietené zemiaky,zelenin.šalát
3.   63/150/160 Údená br. krkovička ,červená hlávk. kapusta,knedle/A:1,3,7/
4.   200/200/40 Špenátový prívarok,var..zemiaky,2xvolské oko
Utorok 11.03.2025 (Angela/Angelika)
  0,33l Držková/Alergény:1/
  0,33l Krém zo žltého hrachu s krutónami /A:1,3/
1.   63/160 Záhorácky bravčový guláš, knedle/A:1,3,7/
2.   63/75/75 Kuracie prsia plnené plesň.syrom ,dus.ryža,hranolky,zelenin.šalát/A:7/
3.   70/200 Vyprážaný br.rezeň so strapačkami s kyslou kapustou /A:1,3,7/
4.   3ks Palacinky plnené mascarponovým krémom s jahodami a šľahačkou/A:1,3,7/
5.   150/150/100/1 Pečené kačacie stehno,červ.hl.kapusta,knedle,lokša:/1,3,7/ 7.50€
Streda 12.03.2025 (Gregor)
  0,33l Kapustová pôstna /A:1,3,7/
  0,33l Hovädzia s mäsom a rezancami/A:1,3/
1.   80/200 Kuracie prsia Orlica , zemiaková kaša,zelenin.šalát/A:1,3,7/
2.   70/75/75 Bravčové rebierko zapečené s marhuľou a syrom, d.ryža,hranolky
3.   300g Dukát. buchtičky s vanilkovým krémom/Alergény:1,3,7/
4.   300g Špenátové halušky s nivovou omáčkou a syrov.lupeňami/Alergény:1,3,7/
5.   80/200 Bravčová panenka na šampiňónovom ragú ,pečené zemiak.štvrte/Zdravo a chutne!/7.50
Štvrtok 13.03.2025 (Vlastimil)
  0,33l Krémová z červenej šošovice/A:1/
  0,33l Slepačia s mäsom a cestovinou/alergény:1,3,9/
1.   85/200 Čevapčiči s maslovými zemiakmi,cibuľkou a horčicou/A:1,3,7/
2.   63/160 Hamburské bravčové stehno,knedle/Alergény:1,3,7,9/
3.   160/200 Karfiol so syrovou omáčkou, varené zemiaky/A:1,3,7/
4.   63/75/100 Dunajské morčacie prsia,dus.ryža,peč.zemiaky,zelenin.šalát /A:1/
5.   80/200 Marinovaná bravčová krkovička s rozmarínom a cibuľkou, brokolicové pyré/Zdravo a chutne/ 6.60
Piatok 14.03.2025 (Matilda)
  0,33l Minestrone - talianská zeleninová
  0,33l Z fazuľových strukov na kyslo/A:1,7/
1.   100/200 Vyprážaný hermelín,var.zemiaky,čučoriedk.omáčka/A:1,3,7/
2.   350g Gazdovský tanier-br.pirohy,br.halušky,z.placka,zákvas/A:1,3,7/
3.   63/75/75 Kuracie prsia s bryndz.omáčkou,hnietené zemiaky,pražský šalát
4.   63/160 Bravčové pliecko na hubách,knedle/Alergény:1,3,7/
5.   70/200 Losos s Penne cestovinami a lahodným cream fresh dressingom s parmezánom/Zdravo a chutne/ 7.50

Pôvod mäsa:
Kuracie mäso - Slovensko
Hovädzie mäso - Slovensko
Bravčové mäso - Česká republika

suroviny GMO - podľa oznamu uvedeného na obale

Hmotnosť jedál je uvedená po tepelnej úprave.
Prajeme Vám Dobrú Chuť.
facebook
Vytlačiť

Stránku vytvorila a spravuje © EXO REKLAMNÁ AGENTÚRA s.r.o..