AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
21. týždeň
Nedeľa 18.05.2025 (Viola)
///
T ý ž d e n n é m e n u sa z v y š u j e na c e n u 6.30 € od 01.12.2024///.
Pondelok 19.05.2025 (Gertrúda)
0,33
Hlivová /Alergény: 1 /
0,33l
Slepačia s mäsom a cestovinou/alergény:1,3,9/
1.
63/100/70
Šalát Cézar s dresingom/kur.m.krutóny,ľad.šalát/A3
2.
80/200
Vyprážaný kurací rezeň,hnietené zemiaky,bylinkové aioli/A:1,3,7/
3.
63/75/75
Hovädzie dusené na šampiňónoch, d. ryža,hranolky
4.
80/200
Brniansky bravč. rezeň/plnený šunka, vajíčko, hrášok/,zemiaková kaša/A:1,3,7/
Utorok 20.05.2025 (Bernard)
0,33l
Šošovicová kyslá so zemiakmi /A:1,7 /
0,33l
Hovädzia s mäsom a rezancami/A:1,3/
1.
63/75/75
Kurací špíz na prír.sp. ,d.ryža,hranolkyy,zelenin.šalát
2.
63/160
Segedínsky guláš ,,Speciál,, ,knedle/Alergény:1,3,7/
3.
63/75/100
Bojnícka pochúťka/br,soté,v.oko/peč.zemiaky,dus.ryža,zel.šalát/A:1,3,7/
4.
250g
Buchty na pare so šľahačkou a čokol.polevou/Alergény:1,3,7/
5.
80/150/160
Pečené kačacie prsia ,červ.hlávk.kapusta,knedle, lokša/A:1,3,7/7,50€
Streda 21.05.2025 (Zina)
0,33l
Pórova so zemiakmi /A:1,7/
0,33l
Držková/Alergény:1/
1.
350g
Penne Compollo/pomodoro,kur.prsia/A:1,3,7/
2.
70/200/50
Vypráž.kurací steh. plátok,zemiak.kaša,kapust.šalát na pražský sp.
3.
100/200
Vyprážaný hermelín,var.zemiaky,čučoriedk.omáčka/A:1,3,7/
4.
63/200
Námornícke mäso,tarhoňa/A:1,3,7/
5.
80/200
Bravčová panenka na šampiňónovom ragú ,pečené zemiak.štvrte/Zdravo a chutne!/7.50
Štvrtok 22.05.2025 (Júlia/Juliana)
0,33l
Fazuľová s údeným kolenom/A:1/
0,33l
Kačací vývar s mäsom a rezancami
1.
63/160
Hamburské bravčové stehno,knedle/Alergény:1,3,7,9/
2.
100/200
Milánske rezne ,špagety /A:1,3,7/
3.
3ks
Palacinky plnené džemom/tvarohom s čerstvým ovocím a šľahačkou/A:1,3,7/
4.
150/150
Pečené kuracie stehno,dus.ryža,kompót
5.
80/200
Morčací steak s petržlen. aioli, a zemiak. štvrťkami na masle posypanými údeným syrom/ZaCH/6.60
Piatok 23.05.2025 (Želmíra)
0,33l
Hokaido -tekvicová krém. s krutonami/A:1,3/
0,33l
Morčací vývar s mäsom a rezancami/A:1,3,7/
1.
63/75/100
Vihorlatský kur.rezeň,d.ryža,pečené zemiaky,zelenin.šalát
2.
350g
Gazdovský tanier-br.pirohy,br.halušky,z.placka,zákvas/A:1,3,7/
3.
63/160
Hovädzí kapucínsky guláš,knedle /A:1,3,7/
4.
100/200/50
Vyprážaný syr ,varené zemiaky,domáca tat.omáčka/A.1,3,7/
5.
80/200
Losos steak na baby špenáte so smotanovým prelivom a zemiačikom na šafráne/Zdravo a chutne!/7.50
Pôvod mäsa:
Kuracie mäso - Slovensko
Hovädzie mäso - Slovensko
Bravčové mäso - Česká republika, Slovensko
suroviny GMO - podľa oznamu uvedeného na obale
Hmotnosť jedál je uvedená po tepelnej úprave.
Prajeme Vám Dobrú Chuť.
Vytlačiť
AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
Stránku vytvorila a spravuje
© EXO REKLAMNÁ AGENTÚRA s.r.o.
.