AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
46. týždeň
Pondelok 10.11.2025 (Tibor)
0,33l
Slepačia s mäsom a cestovinou/alergény:1,3,9/
0,33l
Zemiaková kyslá s hubami /A:1,3,7/
1.
63/75/75
Morčacie pikantné soté,dus. ryža,pečené zemiaky
2.
70/200
Čiernohorský bravč.rezeň,zemiaková kaša, zelenin.šalát
3.
63/200
Kuracie prsia po bakoňsky,halušky/A:1,3,7/
4.
63/160
Viedenský guláš, knedle /A:1,3,7/
Utorok 11.11.2025 (Martin/Maroš)
0,33l
Hovädzia s pečeňovými haluškami/Alergény:1,3,7/
0,33l
Gulášová/Alergény:1/
1.
100/200
Milánske rezne ,špagety /A:1,3,7/
2.
63/160
Sviečková na smotane,knedle/Alergény:1,7/
3.
280/200
Koložvárska kapusta, var. zemiaky s petržlenom/Alergény:1,3,7/
4.
70/100/75
Handlovské bravč.rebierko,hnietené zemiaky/A:1,3,7/
5.
1ks/63
Tortilla Burrito/plnená hov. mäsom,červená fazuľa//6.60
Streda 12.11.2025 (Svätopluk)
0,33l
Držková/Alergény:1/
0,33l
Hrstková/Alergény:1,7/
1.
63/200
Jelení guláš so špenátovými haluškami /A:1,3,7/
2.
150/150
Pečené kuracie stehno,dus.ryža,kompót
3.
30/30/30/200/50
Syrové TRIO/parenica,eidam,Niva/, zemiaky na masle s domácou tatárskou omáčkou
4.
63/200
Jánošikov rezeň, hnietené zemiaky,zelenin.šalát
5.
80/150
Morčacia pochúťka s tekvicou,dus.ryža/Zdravo a chutne/A:7/6.60
Štvrtok 13.11.2025 (Stanislav)
0,33l
Sedliacka kapustnica /A:1/
0,33l
Morčací vývar s mäsom a rezancami/A:1,3,7/
1.
63/150/160
Pečená krkovička na cibuľke,kyslá kapusta,knedle/A:1,3,7/
2.
63/75/75
Znojemská hov.pečienka,d.ryža,hranolky
3.
280g
Rizoto z bravčového mäsa, kyslá uhorka / Alergény:7/
4.
100/200
Gazdovský kurací rezeň,zemiaková kaša /A:1,3,7/
5.
86/200
Kuracie medajlóniky na Thaiský spôsob/zázvor, koriander, pór, zelenina/, gratinované zemiakovo brokolicové pyré/Z aCH!/6.60
Piatok 14.11.2025 (Irma)
0,33l
Pikantná paradajk. s bazalkou a syrom /A:1/
0,33l
Z fazuľových strukov na kyslo/A:1,7/
1.
100/200
Vyprážaný hermelín,var.zemiaky,čučoriedk.omáčka/A:1,3,7/
2.
63/150
Bravčová špecialita, dusená ryža,zelen.šalát/A:1/
3.
300g
Haluškový trojboj/špenát.halušky s niva om.,bryndz.halušky s plátkom klobásy,strapačky so slaninov.čipsom/
4.
63/75/100
Azu na tatársky spôsob,d.ryža ,pečené zemiaky,zelenin.šalát
5.
250g
Ovčiarsky šalát/list.šal.v.vajcia,šunka,syr,olivy,rajčiny/ 6,60
Pôvod mäsa:
Kuracie mäso - Slovensko
Hovädzie mäso - Slovensko
Bravčové mäso - Česká republika, Slovensko
suroviny GMO - podľa oznamu uvedeného na obale
Hmotnosť jedál je uvedená po tepelnej úprave.
Prajeme Vám Dobrú Chuť.
Vytlačiť
AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
Stránku vytvorila a spravuje
© EXO REKLAMNÁ AGENTÚRA s.r.o.
.