AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
04. týždeň
Nedeľa 19.01.2025 (Drahomíra)
///
T ý ž d e n n é m e n u sa z v y š u j e na c e n u 6.30 € od 01.12.2024///.
Pondelok 20.01.2025 (Dalibor)
0,33l
Špenátová s vajcom/A:1,3,7/
0,33l
Morčací vývar s mäsom a rezancami/A:1,3,7/
1.
63/150/160
Pečená krkovička na cibuľke,kyslá kapusta,knedle/A:1,3,7/
2.
63/75/100
Kuracina po gemersky,dus.ryža,opek.zemiaky,zelenin.šalát
3.
70/200/50
Marta rezeň,zemiak.kaša, šalát z červenej kapusty
4.
300g
Lahôdkový tanier /šúľance,malin.pirohy/A:1,3,7/
Utorok 21.01.2025 (Vincent)
0,33l
Slepačia s mäsom a cestovinou/alergény:1,3,9/
0,33l
Z hlávkovej kapusty so zemiakmi /A:1/
1.
100/200
Sviatočné kur.rezne vypr.,bylink. aioli,hniet. zemiaky s pórom
2.
63/ks/75
Ľubovnianska pochúťka,v zem.placke,1/2 dus.ryža,zelenin.šalát/A:1,3,7/
3.
63/200
Údená br.krkovička,hrachová kaša s cibuľkou/Alergény:1/
4.
350g
Granatierský pochod,červená repa
5.
80/150
Morčacia pochúťka s tekvicou,dus.ryža/Zdravo a chutne/A:7/6.60
Streda 22.01.2025 (Zora)
0,33l
Držková/Alergény:1/
0,33l
Zeleninová s mrveničkou /A:1/
1.
300g
Špenátové halušky s nivovou omáčkou a syrov.lupeňami/Alergény:1,3,7/
2.
63/160
Hovädzie varené, kôprová omáčka,knedleA:1,3,7/
3.
63/75/75
Bravčové rebierko s volským okom, dus.ryža,hranolky,zelenin.šalát/A:1,3,7/
4.
70/75/75
Kuracie pikantné mäso,dus.ryža,hranolky,zelenin.šalát
5.
100/200
Grilovaný camembert v alobale so šampiň. prikrývkou, zem. kolieskami s maslom a pórom/ZaCh/6.60
Štvrtok 23.01.2025 (Miloš)
porcie
0.33l
Fazuľová s údeným kolenom,chlieb A:1,3,7
0,33l
Alpská zemiaková /A:7/
1.
63/75/100
Morčací stehenný plátok s pikantnou om.d.ryža,opek.zemiaky
2.
85/200
Čevapčiči s maslovými zemiakmi,cibuľkou a horčicou/A:1,3,7/
3.
100/200
Karé na pražský sp.zemiaková kaša, zeleninový šalát
4.
63/75/75
Kurací stroganov, dusená ryža,hranolky,zelenin.šalát
5.
63/200
Srdiečka pod perinou so zemiačkami/kur.srdcia, cheddar/ZaCH/6.60
Piatok 24.01.2025 (Timotej)
porcie
0,33l
Hokaido -tekvicová krém. s krutonami/A:1,3/
0,33l
Slepačia s mäsom a cestovinou/alergény:1,3,9/
1.
63/75/100
Bojnícka pochúťka/br,soté,v.oko/peč.zemiaky,dus.ryža,zel.šalát/A:1,3,7/
2.
250g
Šišky s džemom /A:1,3,7/
3.
160/200/50
Vyprážaný karfiol,var.zemiaky,domáca tatarska omáčka/A:1,3,7/
4.
100/200
Kuracia ihla v cestíčku,zemiaková kaša,kyslá uhorka/A:1,3,7/
5.
80/200
Losos so smotánovo-citrónovou omáčkou, varené zemiaky s pórom/ZaCh/6.90
Pôvod mäsa:
Kuracie mäso - Slovensko
Hovädzie mäso - Slovensko
Bravčové mäso - Česká republika
suroviny GMO - podľa oznamu uvedeného na obale
Hmotnosť jedál je uvedená po tepelnej úprave.
Prajeme Vám Dobrú Chuť.
Vytlačiť
AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
Stránku vytvorila a spravuje
© EXO REKLAMNÁ AGENTÚRA s.r.o.
.