AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
11. týždeň
Nedeľa 09.03.2025 (Františka)
Týždenné menu sa zvyšuje na cenu 6.30 od 01.12.2024.
Pondelok 10.03.2025 (Branislav/Bruno)
0,33l
Zemiaková s paprikou /A:1/
0,33l
Morčací vývar s mäsom a rezancami/A:1,3,7/
1.
63/200
Pražská hovädzia pečienka, tarhoňa,zelenin.šalát/A:1,3,7/
2.
80/200
Kuracie prsia v syrov.cestíčku,hnietené zemiaky,zelenin.šalát
3.
63/150/160
Údená br. krkovička ,červená hlávk. kapusta,knedle/A:1,3,7/
4.
200/200/40
Špenátový prívarok,var..zemiaky,2xvolské oko
Utorok 11.03.2025 (Angela/Angelika)
0,33l
Držková/Alergény:1/
0,33l
Krém zo žltého hrachu s krutónami /A:1,3/
1.
63/160
Záhorácky bravčový guláš, knedle/A:1,3,7/
2.
63/75/75
Kuracie prsia plnené plesň.syrom ,dus.ryža,hranolky,zelenin.šalát/A:7/
3.
70/200
Vyprážaný br.rezeň so strapačkami s kyslou kapustou /A:1,3,7/
4.
3ks
Palacinky plnené mascarponovým krémom s jahodami a šľahačkou/A:1,3,7/
5.
150/150/100/1
Pečené kačacie stehno,červ.hl.kapusta,knedle,lokša:/1,3,7/ 7.50€
Streda 12.03.2025 (Gregor)
0,33l
Kapustová pôstna /A:1,3,7/
0,33l
Hovädzia s mäsom a rezancami/A:1,3/
1.
80/200
Kuracie prsia Orlica , zemiaková kaša,zelenin.šalát/A:1,3,7/
2.
70/75/75
Bravčové rebierko zapečené s marhuľou a syrom, d.ryža,hranolky
3.
300g
Dukát. buchtičky s vanilkovým krémom/Alergény:1,3,7/
4.
300g
Špenátové halušky s nivovou omáčkou a syrov.lupeňami/Alergény:1,3,7/
5.
80/200
Bravčová panenka na šampiňónovom ragú ,pečené zemiak.štvrte/Zdravo a chutne!/7.50
Štvrtok 13.03.2025 (Vlastimil)
0,33l
Krémová z červenej šošovice/A:1/
0,33l
Slepačia s mäsom a cestovinou/alergény:1,3,9/
1.
85/200
Čevapčiči s maslovými zemiakmi,cibuľkou a horčicou/A:1,3,7/
2.
63/160
Hamburské bravčové stehno,knedle/Alergény:1,3,7,9/
3.
160/200
Karfiol so syrovou omáčkou, varené zemiaky/A:1,3,7/
4.
63/75/100
Dunajské morčacie prsia,dus.ryža,peč.zemiaky,zelenin.šalát /A:1/
5.
80/200
Marinovaná bravčová krkovička s rozmarínom a cibuľkou, brokolicové pyré/Zdravo a chutne/ 6.60
Piatok 14.03.2025 (Matilda)
0,33l
Minestrone - talianská zeleninová
0,33l
Z fazuľových strukov na kyslo/A:1,7/
1.
100/200
Vyprážaný hermelín,var.zemiaky,čučoriedk.omáčka/A:1,3,7/
2.
350g
Gazdovský tanier-br.pirohy,br.halušky,z.placka,zákvas/A:1,3,7/
3.
63/75/75
Kuracie prsia s bryndz.omáčkou,hnietené zemiaky,pražský šalát
4.
63/160
Bravčové pliecko na hubách,knedle/Alergény:1,3,7/
5.
70/200
Losos s Penne cestovinami a lahodným cream fresh dressingom s parmezánom/Zdravo a chutne/ 7.50
Pôvod mäsa:
Kuracie mäso - Slovensko
Hovädzie mäso - Slovensko
Bravčové mäso - Česká republika
suroviny GMO - podľa oznamu uvedeného na obale
Hmotnosť jedál je uvedená po tepelnej úprave.
Prajeme Vám Dobrú Chuť.
Vytlačiť
AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
Stránku vytvorila a spravuje
© EXO REKLAMNÁ AGENTÚRA s.r.o.
.